Rá sem lehet ismerni: 30 kilót fogyott Schmuck Andor

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fogyás életmódváltás Schmuck Andor politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor méltóképpen ünnepelte 50. születésnapját. A kerek évfordulón 30 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, mint 7 hónappal ezelőtt. A hihetetlen eredmény még inkább arra sarkallja a politikust, hogy ne adja fel a szigorúan betartott diétáját.

Tavaly májusban talált rá a szerelem Schmuck Andorra, azóta töretlen a boldogsága a már feleségével, Eszterrel.

Azt nem tudni, hogy a szerelmnek köszönhetően, de pár hónappal ezelőtt egy hatalmas életmódváltásba is belekezdett a politikus, azz elmúlt 7 hónapban szigorú diétára fogta magát, aminek meg is lett az eredménye, a héten ünnepelte 50. születésnapját, ahol már mínusz 30 kilóval volt könnyebb.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Eszemben sincs lazítani, bár aki azt mondja, hogy a fogyókúrát meg lehet szokni, az szimplán füllent. Ezt képtelenség megszokni, de én kitartó vagyok, nyomom tovább a diétát, mint a rockot. És hogy mi a célom? Nos, a következő mérföldkő az lesz, amikor majd kilencessel fog kezdődni a súlyom, vagyis két számjegyű lesz"

- nyilatkozta a Ripostnak Schmuck Andor, aki azt nem árulta el, hogy pontosan még hány kilót kell még ledobnia, hogy elérje az álomsúlyát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.