Kökény Attila felesége elnézi az énekes flörtöléseit

Forrás: Instagram/Kökény Attila -
Love Bistro Kökény Attila Flört rajongók család Kökény Aranka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila és felesége, Aranka ma este debütál a Love Bistro műsorában. Az énekes és Ari nemcsak főzőtudományukat, de kapcsolatukat is tesztelték a stúdióban.

A sztárpár elárulta, hogy bár voltak mélypontok a műsor folyamán, nem okoztak csalódást egymásnak, és végig megőrizték hidegvérüket.

"Előfordult, hogy kicsit összekaptunk, és nem szóltunk egymáshoz, de alapvetően azt gondolom, hogy ezt a próbát is tökéletesen kiállta a kapcsolatunk"

– kezdte a Borsnak Kökény Attila, aki több mint 20 éve alkot egy párt Arival.

Kökény Attila felesége, Aranka elnézi férjének, ha flörtöl a rajongóival Forrás: Instagram/Kökény Attila

"Nálunk a féltékenység, mint olyan, nincs jelen a kapcsolatunkban. Vagy legalábbis csak egészséges szinten. Ari nagyon okos nő. Pontosan tudja, hogy mit és kit hogy kezeljen, így hát a rajongóimra sem szokott féltékeny lenni. A rajongóim kilencven százaléka nő, akikkel kacérkodnom kell! Ez a munkám része, éppúgy, mint az éneklés."

- mondta az énekes, aki nem titkolja, hogy vannak rajongók, akik üzenetekkel bombázzák.

"Aranka jó kiképzést kapott. Az apukája ugyanis cigány muzsikus volt, évtizedeken keresztül járta az országot-világot. Pontosan tudja, hogy hogyan kell kezelni egy művészembert. Máskülönben a mi kapcsolatunk sem működne, de

így, hogy a feleségem egy nagyon türelmes, okos és megértő asszony, nincs mitől tartanunk. Biztos lábakon áll a házasságunk!"

-zárta sorait a Sztárban sztár zsűritagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.