Koronavírus okozta a világhírű énekes halálát

halál gyász koronavírus énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Bruce Williamson, a világhírű amerikai soul zenekar, a Temptations volt énekese. A művész, aki 49 éves volt, vasárnap egy Las Vegas-i kórházban halt meg koronavírus következtében.

Williamson 2006-ban csatlakozott a Tamptationshöz és 2015-ig volt tagja az énekegyüttesnek. A hatvan éve létező Temptationsnek eddig 25 tagja volt, Williamson halálával immár tizenhárman nem élnek közülük. Az alapítók közül Otis Williams az egyedüli, aki ma is a Temptationsben énekel - írja az MTI.

"Mindig az volt az álmom, hogy egyszer beléphessek a Temptationsbe, de nem akartam utánozni senkit az elődeim közül. Saját magam akartam lenni" - idézett kedden a billboard.com egy korábbi, Bruce Williamsonnal készült interjúból.

Az énekes kaliforniai Comptonban született és már egészen fiatalon templomi kórusokban volt hallható. A Temptationsbe a csapatban jelenleg is szereplő Ron Tyson hívta, de Otis Williams sokáig túl fiatalnak, emellett túlságosan nagy termetűnek tartotta ehhez. Végül 2006-ban csatlakozott a Temptationshöz, amellyel koncertek és televíziós fellépések mellett két lemezt (Back to Front - 2007; Still Here - 2010) készített.

A ma is aktív együttesek közül a világon az egyik legrégebbi, 1960-ban alakult csapat eddig 43 stúdiólemezt jelentetett meg. A háromszoros Grammy-díjas Temptationst 1989-ben beiktatták a Rock and Roll Hírességek Csarnokába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.