Képtelen felfogni a legendás focista halálát egykori edzője

sportvilág gyász focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint  ahogy arról beszámoltunk, vasárnap elhunyt az egyszeres válogatott labdarúgó, Füle Antal. Az egész sportvilág gyászol, most pedig egykori edzője nyilatkozott a hír hallatán.

A legendás csatár az év elején tudta meg, hogy komoly betegséggel kell szembenézie. Egy idedje pedig már kórházban ápolták, de nem tudták megmenteni az életét – írta a Nemzeti Sport. A focista meghatározó tagja volt a Vác aranyérmes gárdájának az 1993/94-es idényben: a Honvéddal, az MTK-val és a Váccal is nyert bajnoki címet.

A Vác színeiben 194 bajnoki meccsen 71 gólt szerzett, ekkor élte az igazi "fénykorát", akkor edzőjét, Csank Jánost teljesen ledöbbentette a hír.

„Félelmetesen rossz érzés fogott el, amikor vasárnap hallottam Anti haláláról" – kezdte el mesélni a Blikknek a korábbi szövetségi kapitány. „Taktikailag mindent tudott a fociról, képes volt szétfutni az ellenfél védelmét, ő volt a levegő ura, számtalan fejes gólt szerzett, s a 11-eseknél is magabiztos volt. Mindenki imádta, abszolút példakép volt, még káros szokására sem emlékszem. Ha találkoztunk, mindig beszélgettünk, legutóbb a bajnokcsapat egy rendezvényén, de akkor még semmi jele nem volt a betegségének. Most meg úgy beszélgetünk, hogy ő már nincs közöttünk. Borzasztó."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.