Nyertes Zsuzsa fájdalma nem enyhül: "Nem tudtam visszatartani a könnyeimet"

Forrás: TV2 -
gyász Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig életvidám színésznő, Nyertes Zsuzsa hónapok óta gyászolja édesapját. Valamikor jobban érzi magát, de egy-egy pillanat és emlék hamar vissza tudja rántani melankolikus hangulatába. Legutóbb is hasonló dolog történt vele, amikor Schmuck Andor születésnapi orgonakoncertjén eszébe jutott az apukája. 

„Tudom, tovább kell élnem a gyász után. Mégis, amikor beléptem a Szent István-bazilikába, megrendültséget éreztem. Nagyon vallásos nevelést kaptam, és ebben a monumentális templomban rengetegszer eszembe jutott az apukám. Bevallom, volt, hogy egyszerűen nem tudtam visszatartani a könnyeimet" - nyilatkozta a Ripostnak.

Forrás: TV2

Ahogy azt megírtuk, a színésznő édesapja, Nyertes Antal szívproblémája miatt távozott az élők sorából. A 88 éves férfi életét kétszer is megmentette a szívritmusszabályzó, de harmadjára már nem volt esélye az életben maradásra. Fűnyírás közben esett össze, egy járókelő hívta a mentőket, akik sajnos már nem tudták újraéleszteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.