Titkolta a világ elől a barátnőjét, mert túlságosan kövér volt - Fotók

Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld / @dandylxix/Mediadrumworld / @Dandylxix -
plus size modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akarta felvállalni a 23 éves modellt a pasija, ezért szakított vele. 

Az amerikai Dandy mindig is büszke volt a megjelenésére, és sosem akart változtatni a testén csak azért, mert a külvilágnak gondja van vele. Már iskolás korában is túlsúlyos volt, és sajnos rengeteg verbális bántalmazást kapott emiatt.

Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld / @dandylxix/Mediadrumworld / @Dandylxix

A 23 éves lány azonban ennek ellenére sem adta be a derekát: nem akart változtatni, ugyanis ő jól érezte magát a bőrében. Közösségi oldalát rengetegen követik, hiszen sok nő szerint tanulságos és követendő Dandy élete. Például azt sem titkolta el a világ elől, hogy volt egy pasija, aki titkolta a kapcsolatukat, nehogy kiderüljön, hogy "azzal a kövér csajjal" jár. Persze amint ez kitudódott, Dandy szakított vele.

A szőke modell azt mondja: szeretné megmutatni, hogy az önbizalom és önmagunk szeretete milyen erős pajzs tud lenni a hétköznapokban, és azt tanácsolja, mindenki szeresse magát, hiszen ez az egyedüli út, ami boldogsághoz vezethet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.