Így telt Ördög Nóra születésnapja: meglepetésekből nem volt hiány

meglepetés Ördög Nóra szeptember 8. születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető és édesanya, Ördög Nóra szeptember 8-án ünnepelte 39. születésnapját, idén sem maradt meglepetések nélkül. 

Fontos hónap a szeptember a Nánási család életében. Nemcsak Nóri és Pali házassági évfordulóját ünneplik ebben a hónapban, hanem a gyönyörű műsorvezető születésnapját is. Nóri szeptember 8-án töltötte be 39. életévét, ami hihetetlen mert egyáltalán nem látszik az évek múlása a kétgyermekes anyukán.

Nóri már évek óta felhagyott a tárgyi ajándékozással és családja, barátai is tudják, hogy ő is jobban szeret élményeket kapni a jeles alkalmakra. Ez idén sem történt másképpen, meglepetések sorozata várta Nórit már a születésnapja reggelén.

"Az egyik ajándékom a csodálatos villásreggeli lett, amire a barátnőim raboltak el. Az utóbbi években az élményprogramokat részesítem előnyben, a tárgyakkal szemben, így külön öröm számomra ez a beszélgetős, pihenős reggeli.

A szeretteimmel töltött időt tartom a legnagyobb értéknek, így évek óta élményeket ajándékozunk egymásnak. Minden évben a születésnapomon kiengedem a kezemből az irányítást és sodródom a meglepetésáradattal!"

- mesélte a műsorvezető a TV2-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.