Sztárok, akik kopaszon lettek ismertek: így néztek ki hajjal - Galéria

kopaszság külföld sztárok galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan hollywoodi sztárok, akik már kopaszon lettek ismertek és nem is tudjuk elképzelni őket hajkoronával a fejükön. Pedig ők is voltak fiatalok és akkor még számukra is indokolt volt a fésű használata. 

Míg korábban a férfiak számára kínos és nem várt természetes folyamat volt a kopaszodás, azóta számos hollywoodi sztárnak köszönhetően ma már egyáltalán nem ciki a csupasz fejbőr látványa.

Néhány híresség hatására mára már az is előfordul, hogy olyanok is megszabadulni a hajkoronájuktól, akik egyébként még nem is kopaszodnak.

Míg Bruce Willist vagy Vin Dieselt nem is tudjuk elképzelni hajjal a fejükön, most előkertítettünk olyan fotókat, ahol még ők is sűrű hajszőrzettel élték a mindennapjaikat.

A hajas sztárgaléria megtekintéséhez kattinst a képre!

Forrás: Fox, AFP/Anthony Harveyhttp://www.origo.hu/teve/galeria/20200908-igy-neztek-ki-hajjal-a-hiresen-kopasz-szineszek.htmlmiddleon1200800

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.