Lemondtak Császár Elődről születésekor, állami gondozásba került

Forrás: RTL Klub -
Születés család állami gondozás Császár Előd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Császár Előd meglepő őszinteséggel vallott gyermekkoráról, édesanyja születésekor lemondott róla és 6 évesen tudta meg, hogy örökbe fogadták. 

Császár Előd jelenleg itthon él, Budapesten egy belvárosi lakásban él, de előfordul, hogy a munka külföldre szólítja. Van egy kislánya, akivel nagyon sok időt tölt együtt, bár már nem egy háztartásban élnek, mivel elvált egykori feleségétől.

Meghökkentő gyerekkoráról meglepő őszintességel mesélt a zenész:

„Apám huszonöt éves volt, anyám alig tizenhét, amikor találkoztak. Tiszavirág-életű volt a kapcsolatuk, aminek én lettem a következménye.

Mivel anyám a születésemkor még nem töltötte be a tizennyolcat, az édesanyja volt a gyámja, aki kegyetlenül, egyetlen tollvonással megszabadult tőlem, azaz nemkívánatos unokájától a kórházban, a saját lányát pedig szívtelenül kitagadta"

- mesélte a Story magazinnak Előd, akinek a szörnyű történtek ellenére jóra fordultak a dolgai.

„Állami gondozásba kerültem, bár apámban fel sem merült, hogy lemond rólam. Intézkedni kezdett, majd mindent elkövetett, hogy szerető családban nőhessek fel, amit féléves koromra sikerült megoldania. Akkor már együtt élt Gittával, ő lett az anyukám: vállalta, hogy felnevel"

- nyilatkozta őszintén a zenész, akivel 6 éves korában tudatták, hogy örökbe fogadták.

„Ha jól emlékszem, látott egy tévéműsort, amelyben Ranschburg Jenő, a híres pszichológus megfogalmazta, hogy az örökbe fogadott gyerekeknek minél előbb el kell mondani az igazságot, ezért anyu úgy döntött, nem titkolja tovább: én nem az ő vérszerinti fia vagyok!" - mondta Előd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.