Megszólalt az unoka: borzalmas körülmények között él Szilágyi Joli néni

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
Jolika néni Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrendült a látványtól, ami fogadta a májusban elhunyt Szilágyi István unokáját.  A 17 éves fiú szerint a nagymamája borzalmas körülmények között él.

A fiatal fiú Nándi nosztalgiázni szeretett volna nagyszülei házában, ám ami várta az közel sem volt olyan, mint amire számított. A gyermekkori emlékek egy pillanat alatt szertefoszlottak, ugyanis a ház szinte teljesen üres volt. A szoba közepén pedig egy asztal volt, amin ételmaradékok hevertek, amelyeken pedig bogarak mászkáltak.

„Rossz érzés volt látni, hogy a ház, ahol gyerekkorom legszebb nyarait töltöttem, szinte teljesen kiürült. Apu szobájában maradt néhány könyvem, de azoknak is már csak a hűlt helyét találtam" - kezdte mesélni.

Fotó: Koncz Márton - Origo

„A lexikonokkal teli könyvespolc is üresen áll; papának saját könyvtára volt. Nagyapa rengeteget olvasott, igazi történelem szakértő volt. Akárhová utaztunk, minden helyszínhez volt egy története" - nyilatkozta a Hot! magazinnak a 17 éves Nándi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.