Rózsa György teljesen kiakadt - Panaszlevelet is írt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
műsorvezető Rózsa György koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György nyilvánosan kiakadt - szerinte az emberek többsége félvállról veszi a koronavírust. 

Ahogy azzal már mindenki tisztában van, a koronavírus második hulláma elérte hazánkat is. Emiatt újból fokozottan kell figyelnünk egymásra, és be kell tartanunk az olyan óvintézkedéseket, mint a maszkviselés. Rózsa György azonban azt tapasztalja, hogy az emberek többsége nem veszi komolyan a vírus jelenlétét.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nem rég történt velem, hogy az egyik budapesti drogéria vezetőségének panaszlevelet kellett írnom. Nos, ugye az ilyen üzleteket nem véletlenül hívják drogériának, hiszen az egészséggel, higiéniával kapcsolatos termékeket tudjuk ott beszerezni. Most, hogy itt a koronavírus-járvány második hulláma, szerintem az lenne a minimum, hogy az ott dolgozók és a vásárlók számára is kötelező legyen a maszkviselés. Amikor én bementem, kapásból a hat vevőből három fiatal csupasz arccal járkált az üzletben" - kezdte György, aki ugyan szólt a vásárlóknak, de nem járt sikerrel.

"A három fiatalból ketten felhúzták a maszkot miután szóltam nekik, de ahogy elfordultam, már ugyanúgy nem volt rajtuk. Az eladók erre csak annyit mondtak, hogy ők a vezetőségi döntést követik, ami nem más, minthogy csak ajánlhatják a védőfelszerelés használatát. Ráadásul ők sem hordják egész nap, hiszen 12 órát nem bírnak ki benne. Ezek után úgy éreztem, muszáj levelet írnom a cégvezetőségnek" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.