Zsidró Tamás magány párkapcsolat magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átértékelte az életét a nyár eleje óta egyedül élő sztárfodrász, Zsidró Tamás. Párkeresés helyett inkább saját maga megismerésére szánja a szabadidejét. 

Zsidró Tamás élete kicsit lehiggadt az elmúlt hónapokban, de ezt ő egyáltalán nem bánja. A Hot magazinnak mesélt arról, hogy mióta 4 éve elvált, azóta eseménydús volt a magánélete, most viszont sokkal inkább befelé figyel, önismereti könyveket olvas és egy újfajta diétába is belefogott.

"Nyár eleje óta nincs párom, abszolút egyedül vagyok, nyugodt is az életem. Ez a karanténnak is köszönhető: volt időm felülről szemlélni a történteket, önismereti könyveket olvastam és gondolkodtam.

Mindig azt hittem, hogy kapcsolatfüggő vagyok, és hogy arra vagyunk kitalálva, hogy legyen egy párunk, de közben nincs így!

Nem élek magányosan, vannak új hobbik, amelyekben megtaláltam önmagam. A kick-boxnak és egy különleges japán diétának köszönhetően jobban érzem magam a bőrömben. A keleti filozófiák beszippantottak, többet elmélkedem, jobban figyelek bizonyos jelekre, és nem ugrok bele ész nélkül semmibe, így kapcsolatokba sem. Biztos meg kell érni, hogy átlássuk a saját játszmáinkat" - mesélte a sztárfodrász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.