Heti holdnaptár (szeptember 14-20.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtöki Újholdat követően a Hold napról napra ismét növekszik, többet mutat meg magából. Ennek eredményeként több energiát biztosít a mindennapokhoz – tennivalókhoz, kihívásokhoz egyaránt. Égi kísérőnk elindul a kikerekedés irányába, hogy később a Naptól kapott teljes fényében ragyoghasson. Ám addig bőven van időnk és teendőnk, s a fokozódó energiák segítik a tetterő, az akarat, a kitartás javulását, a jobb eredmények elérését. A többletenergiák miatt határozottan nő a teljesítőképességünk a hét második felében, viszont alkalmanként túllőhetünk a célon. Tervezetten és okosan lépegessünk aktuális céljaink felé.

2020. szeptember 14., hétfő az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Ezen a napon nagyon figyelmesnek kell lennünk, mert ez egy bonyolult, leterhelő nap, sok félreértéssel. A kapkodást, a sietséget el kell kerülni. A tudatosság, a megfontolt tettek viszont később jelentős sikereket is hozhatnak.

2020. szeptember 15., kedd a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Ma már megmozdulnak a különféle energiák, érdemes összegezni aktuális helyzetünket. Új munka, új szerelmi és baráti kapcsolatok lehetősége adódhat. A hangos, zajos közeg inkább kerülendő.

2020. szeptember 16., szerda a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Az Újhold hatásai már ma érződnek. Alkalmanként erőtlenek leszünk, de akadnak olyan pillanatok, amikor erőre kapni. Lendületbe jövünk, könnyebbé válik a különféle feladatok megvalósítása, bár nem ma kellene világmegváltó dolgokat tenni.

2020. szeptember 17., csütörtök a ♍ben (Újhold, Szűz)

Érdekes belső kényszert érzünk arra, hogy tervezzünk, aktívvá váljunk, tegyünk-vegyünk, csináljunk valamit. Mindegy mi az, csak lehessen rajta ügyködni, foglalatoskodni, szétszedni és összerakni.

2020. szeptember 18., péntek a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Bonyolult nap a vegyes égi hatások miatt. A kedélyállapotunk ingadozhat, ám az eredmények mégis kecsegtetők. Ennek fontos feltétele, hogy mindig mondjunk igazat. Tilos ma olyan utcába fordulni, amiben még sosem jártunk.

2020. szeptember 19., szombat a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Ez egy meglepően információdús nap, okosan és megfontoltan kell kommunikálni. Alaposan gondoljuk meg, mit mondunk és kinek. Ha jó helyre célozzuk a korrekt információt, nyert ügyünk van. Kérdezni szabad!

2020. szeptember 20., vasárnap a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Bármi megeshet, jöhet jó... és még jobb! Lehet enni, új dolgokat kipróbálni. Ennek a hétnek az egyik legjobb napja a vasárnap. Ennek ellenére lehetőleg maradjunk otthon és ne ígérjünk meg semmit. Örvendjünk a csendnek, a harmóniának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.