Nem bírja feldolgozni ezt a traumát Völgyi Zsuzsi - Fotó

leválás óvoda Völgyi Zsuzsi kislánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai időszakot él meg a Romantic együttes énekesnője, Völgyi Zsuzsi. 3 éves kislánya óvodába készül, amit Zsuzsi nagyon nehezen tud elfogadni. 

Völgyi Zsuzsi kislánya, Glória 3 éves, idén kezdi az óvodát, de édesanyja elmondása alapján, sem ő, sem Glória nem igazán vágyik erre a váltásra.

Az énekesnő közösségi oldalán fejtette ki az ezzel kapcsolatos véleményét, érzéséseit. Bár elfogadja, de nehezen érti meg, miért kötelező 3 éves korban a kisgyermek leválása az édesanyáról.

"Ő az én kicsi babám, aki már 3 éves, és azóta is ugyanígy bújik hozzám alvás közben is.

Most jön az ovi, és én nem tudom felfogni, miért kötelező. Miért nem lehet velem, ha az én munkabeosztásom lehetővé teszi?

A lelkem megszakad, hogy a "rendszer" kötelezi a leválást. Miközben egyikünk sem vágyik rá. Kiveszi a "rendszer" a karjaim közül az én kis csibémet... Nekem ez drámai!! - írta a közösségi oldalán Zsuzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.