Házasságközvetítőnek csapott fel Emilio

Forrás: Origo -
házasság Drága családom Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes megelégelte, hogy családi jóbarátjuk, Ica néni, még nem mondta ki a boldogító igent a párjának. Ezért kézenfogta az asszonyt és kedvelt csinált neki egy esküvői mulatsághoz.

Emilio mindig is a tettek embere volt és nincs ez másként akkor sem, ha valaki boldogságáról van szó. Éppen ezért fogta kézen szomszédasszonyát, Icát, aki öt éve él boldog kapcsolatban párjával, Pityuval. Azonban a páros még nem mondta ki a boldogító igent. Emilio ezt a folyamatot igyekezett meggyorsítani, mikor Ica nénit és saját családját autóba ültette. „Öt éve alkotnak egy párt és Ica bár óckodik a házasságtól, ideje összeadni őket. Ezért elvittem Icát egy rendezvényházba, hogy kedvet csináljak nekik a lagzihoz. Amiben tudok, segítségükre lennék, csak kössék végre össze az életüket" – mondta Emilio a Drága családomban, aki komolyan gondolja a házassági segítségnyújtását.

Forrás: Origo

„Soha nem késő az embernek férjhez menni vagy megnősülni. Nem számít, hogy Ica már 60 éves elmúlt. Van, aki 70-80 évesen házasodik, pláne a világsztárok. A boldogság bármikor bekopoghat az ember életébe, Icánál most bekopogtatott, örülnénk, ha ez örökké tartana" – mondta Tina, aki szintén mindent megtett, hogy jóbarátjuk a lagzi mellett döntsön.

„Ica megismerkedett a vőféllyel, végigkóstolt egy menüsort, pár esküvői tortát is szemrevételezett, táncolt a zenekarral, láttuk, hogy megjött a kedve a lagzihoz. Igyekszünk neki segíteni, amiben csak tudunk, hiszen egy lagzi fantasztikus élmény. Igaz, én nem emlékszem a miénk részleteire, annyira el voltunk azzal foglalva, hogy minden rendben legyen, mindenki jól érezze magát, hogy csak a jó hangulat és a boldogság maradt meg, a részletek elvesztek" – árulta el Tina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.