Rúzsa Magdi az anyaságról: „A sorsra bíztam, mikor lesz gyermekem"

Rúzsa Magdi anyaság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi meglehetősen tartalmasan töltötte a karanténidőszakot, hiszen megírta első mesekönyvét, az Angyalkertet, amelyből hamarosan musical készül. Úgy véli az ihletet fentről kapta, így a sorsa bízza azt is mikor válik anyává. 

„Mindenféle szempontból nehéz időszak ez a mostani, nekünk öt koncertünk valósult meg a több százból, és nem is lesz több idén. De ennyinek is örülünk, mert ez olyan volt nekünk, mint egy vérátömlesztés" - kezdte mesélni a Borsnak.

Magdi azt is elárulta a lapnak, hogy a kényszerpihenőt rendkívül tartalmasan és proaktívan töltötte, hiszen megírta első mesekönyvét, amiből musical is készül.

„Kreatív ember vagyok, és annyira örülök, hogy nem estem depresszióba, ehelyett a jóisten letett az asztalomra egy ilyen csodás ötletet, amelyhez tizennyolc dal született, s egy imádni való történet kerekedett belőle. Angyalkert" – mosolyodott el az énekesnő, aki, hisz a felsőbb erőkben. Úgy gondolja, hogy egyes embereknek az élet hol ad, hol elvesz. Gyerekeknek készített műve miatt viszont jogosan merül fel a kérdés:

szeretne gyereket?

Fotó: Polyak Attila/Origo

„Én abban hiszek, hogy ezt az élet alakítja, és hogy nem szabad erőltetni a dolgokat. Mindig is azt képzeltem, hogy jó lenne, ha egy nap lenne gyerekem, de én így is teljes értékű életet élek. A sorsra bíztam ezt a kérdést, meglátjuk, mit hoz a jövő, és mit ad meg nekem a jóisten" - vélekedett a 34 éves énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.