Kitört a kommentháború Radics Gigi videója miatt: Egymást sértegették a rajongók

háború rajongók énekesnő Radics Gigi kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi vasárnap egy videóval tett közzé közösségi oldalán, melyben megcsodálhatták gyönyörű hangját és a legnagyobb rajongóját a követői.  A sok pozitív komment mellett azonban akadtak olyanok is, akik csúnyán egymásnak estek a kismama bejegyzése alatt. 

Radics Gigi legújabb Instagram bejegyzése élő példája annak, hogy egy ártalmatlan videó és néhány kedves sor is micsoda háborút tud szítani a rajongók körében.

A gyönyörű kismama, Gigi megosztotta a követőkkel, ahogy igazi dívaként énekel otthon, mire az egyik követő megjegyezte:

"De kis gombi vagy. Nemsokára gyönyörű anyuka leszel te is"

Amire egyből egy negatív hangvételű reakció érkezett egy másik rajongótól:

"Gombi? Nem is vagy sértő..."

Erre egyből jött a dühös reagálás:

"Ékezet nélkül írtam a gombit, tehát gömbi, azaz gömbölyű. Nem hiszem, hogy sértő lenne, különben te mit ugatsz nekem. Ezzel nem hiszem, hogy megsértettem volna Gigit. Nagyon is kedvelem őt, részemről ennyi neked"

Majd ez sem maradt válasz nélkül:

"igen, tudom, hogy gömbi. nem ugatok, írok, tartogasd magadnak a pofátlan stílusod. Én, akit kedvelek, nem sértegetem ilyen módon. Nem illik gömbinek nevezni egy terhes nőt."

Itt pedig a videót láthatjátok, amit a gyönyörű kismama közzétett az Instagram oldalán.

"Háttérben a törzsrajongó?" - célozva a kanapén pihenő kutyusára Gigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.