Döbbenet! Feketére satíroztatta az egész testét a férfi - Fotók

Yannick Rick külföld fanatikus tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yannick Rick megszállottja a tetoválásoknak, ezt mi sem bizonyítja legjobban, mint a saját külseje, amit szinte teljes egészében tetkók fednek. 

A 25 éves svájci férfi, Yannick Rick tetoválás fanatikus, akit még a hegyes tű és a fájdalom sem riaszt el attól, hogy újabb és újabb alkotásokat varrasson magára.

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @theevilblackout/Mediadrumworld.Com / @Theevilbla

Yannick 19 éves kora óta megszállottan rajong a tetoválásokért és azóta szorgalmasan jár tetováló szalonba, ahol évről évre egy több minden került fel a testére. A legnagyobb inspirációt számára egy ismeretlen férfi adta, akit a strandon látott meg és akinek az egész testét tetoválások borították. Ekkor döntötte el, hogy ő sem szeretné fedetlenül hagyni a külsejét.

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @theevilblackout/Mediadrumworld.Com / @Theevilbla

A 25 éves srác eddig összesen 400 órát töltött tű alatt és megközelítőleg 9000 fontot, azaz körülbelül 3,4 millió forintot költött el a művészi alkotásokra.

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @theevilblackout/Mediadrumworld.Com / @Theevilbla

Bár már nagyon kevés az a terület a testén, amit nem fednek tetoválások, Yannick nem áll le a varratással, újabb tervei vannak a közeljövőre nézve:

szeretné a talpát és a tenyerét is beboríttani, és ha ez még nem lenne elég, a szája és a nyelve is tetoválással lesz hamarosan tele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.