Ezt biztosan nem tudtad Diana hercegnő gyerekkoráról

Forrás: AFP -
édesanya Charles Spencer gróf válás titok Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nehéz gyermekkora volt Diana hercegnőnek, öccse, Charles Spencer gróf arról mesélt, milyen hatással volt rájuk, mikor édesanyja elhagyta őket. 

Bár már 23 év telt el Diana hercegnő halála óta, még mindig derülnek ki titkok, magánéleti traumák vele kapcsolatban. Nemrég az öccse, Charles Spencer gróf nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy Dianát mennyire megviselte, mikor az édesanyjuk elhagyta őket egy másik férfi miatt - írja a Daily Mail.

Diana hercegnőnek soha nem sikerült feldolgoznia, hogy édesanyja elhagyta őt Forrás: AFP/Choo Youn-Kong

1969-ben az édesanyjuk, Frances beleszeretett egy millimos férfiba és miatta elhagyta a családját. Az akkor 7 éves Dianát nagyon megviselte szülei szétválása, nagyon hiányolta édesanyját, aki megígérte neki, hogy vissza fog menni érte.

A kis Diana hosszú éveken keresztül a bejárati ajtó küszöbén várta, hogy édesanyja megjelenjen és magával vigye, de ez sosem történt meg, ami egy életre szóló sebet hagyott a hercegnőben.

Felnőtt korában sem sikerült feldolgoznia ezt a traumát, édesanyjával később sem rendeződött a viszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.