Köllő Babett nem titkolja elfogultságát Curtisszel kapcsolatban

Köllő Babett Sztárban sztár értékelés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismételten maradandó élményt hagyott Curtis vasárnapi produkciója a Sztárban sztár színpadán, ami egyre inkább megosztja a közönséget. Köllő Babett kiáll a rapper mellett. 

Három hete dübörög a Sztárban sztár, ami cseppet sem unalmas vasárnap estéket ajándékoz a tévénézőknek. Hétről hétre egyre nagyobb meglepetéseket okoznak a szereplők, persze van, aki mindenkinél jobban felborzolja a kedélyeket. Sokan nehezményezik Curtis jelenlétét a műsorban, mivel úgy gondolják, hogy az énektudása és a szövegismerete sem hozza a várt színvonalat - írja a Ripost.

Curtis reagált a vádakra, a Borsnak árulta el, mit gondol az őt ért kritikákról:

„Én poénnal igyekszem ellensúlyozni azt, amit eddig sem titkoltam, hogy kevésbé tudok énekelni, mint a mezőny többi versenyzője, hiszen rapperként ismer a közönség. Szórakoztató műsor lévén a humor elengedhetetlen része az adásoknak. Valószínűleg nem véletlenül kapok hétről hétre olyan feladatokat, amikben nem a komoly szakmaiság dominál.

Nem azért vagyok itt, hogy tökéletes hangokat halljon tőlem a közönség, hanem azért, hogy mosolyt csaljak az arcára."

A kritikusok mellett akad bőven olyan is, aki Attila védelmére, például az egyetlen női zsűritag, Köllő Babett, aki élő adásban mesélt elfogultságáról.

„Kövezzenek meg, de elfogult vagyok Attilával, s számomra ugyanannyira értékes ez a produkció, mint egy technikailag tökéletes átváltozás, mint például Vastag Csaba Louis Armstrongja volt, dacára annak, hogy a Minaj-produkciónál tényleg voltak szöveg- és hangproblémák."

- nyilatkozta a színésznő a Sztárban sztár 3. évadában.

Köllő Babett közelebbről is szemügyre vette Curtis fenekét a Sztárban sztár 3. élő adásában Forrás: TV2 Sajtószoba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.