Mészáros Árpád Zsolt karantén Operettszínház teszteredmény koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház színésze, Mészáros Árpád Zsolt koronavírus gyanúja miatt karanténban tölti otthon a mindennapjait. Közösségi oldalán sírva számolt be arról, hogy mennyire hiányzik neki a színpad és hogy milyen nehezen viseli a bezártságot.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy miután kiderült, hogy Mészáros Árpád Zsolt egy közeli barátja koronavírusos lett, a színész hatósági karanténba kényszerült. Bár első tesztjének eredménye negatív lett, addig nem hagyhatja el otthonát, míg a második eredménye meg nem érkezik.

A karantén miatt viszont sok mindenről le kell mondania, többek között a színházi kötelezettségeiről is, ami nagyon megviseli a színészt. Facebook oldalán egy videóban mesélt arról, hogy mennyire hiányzik neki a közönség és a színpad. MÁZS annyira el van keseredve, hogy a videóban el is sírta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.