Mintaapák: így folytatódik a forgatás Polyák Lilla betegsége miatt

Mintaapák forgatás Polyák Lilla koronavírus pozitív teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jelentette be Polyák Lilla színésznő, hogy bár alig voltak tünetei, de pozitív lett a koronavírus tesztje, így karanténba vonult a családjával együtt. A TV2 Sajtóosztálya nemsokkal ezután tájékoztatást adott arról, hogy ez milyen hatással lesz a Mintaapák című sorozat forgatására.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Polyák Lilla a közösségi oldalán jelentette be, hogy koronavírusos lett. Azt írta, egy-két napig megfázásos tünetei voltak, amelyeket láz és gyengeség kísért. Ekkor csináltatott tesztet, ami pozitív lett, így pedig karanténba kellett vonulnia a teljes családjával együtt.

Az Origo megkereste a TV2 Sajtóosztályát, hogy megkérdezze a színésznő koronavírus eredménye miként befolyásolja a Mintaapák forgatását.

"Polyák Lilla az utóbbi napokban nem forgatott a Mintaapákban. A kialakult helyzetre való tekintettel a forgatási rendet átszervezzük. A stúdióban továbbra is szigorú higiéniai előírások érvényesek, ahogy a maszk használata is kötelező, és a biztonságos munkavégzés érdekében a gyártócég rendszeresen tesztelteti a közreműködőket. Mielőbbi jobbulást kívánunk Lillának"

- válaszolta a TV2 Sajtóosztálya az Origónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.