Hónapokon át zaklatta egy férfi Xantus Barbarát

Forrás: FEM3 Café -
Xantus Barbara zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolog történt Xantus Barbarával: lett egy internetes zaklatója, akit sehogy sem tudott levakarni magáról. 

Két évvel ezelőtt kezdett el elektronikus leveket küldeni Xantus Barbarának egy férfi, aki aztán egyre gyakrabban írt a színésznőnek. Xantus Barbar többször is kérte, hogy hagyja őt békén, ám mivel ez nem történt meg, így kénytelen volt feljelenteni a rendőrségen. Tegnap pedig személyesen is találkoztak, ugyanis keddre volt kitűzve az ügyük tárgyalása. A férfi pedig megragadta az alkalmat, hogy elmesélje a saját szemszögét:

"Xantus Barbarával több mint két évvel ezelőtt az utcán találkoztunk, és megjegyzéseket tett rám és a származásomra. Ez a viselkedése rosszulesett. Azért írtam neki utána, hogy ezt szóvá tegyem" - kezdte a Borsnak. Az illető azt is elmondta, hogy Barbarával többször is találkoztak egy belvárosi kávézóban.

Forrás: FEM3 Café

Mint kiderült, a férfi nem vállalta magára az összes levelet, szerinte néhányat csak meghamisítottak a nevével. A bíró az egyiket felolvasta, amelyben a feladó elismeri, hogy félreértette a színésznő szavait, és elnézést kért tőle, ám a férfi nem emlékszik ilyen levélre.

A bíróság igazságügyi elmeorvosi szakértői vizsgálatot kért, mert nem tudják eldönteni, hogy a férfi büntethető-e vagy sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.