Újra elérte az RTL Klubot a koronavírus: két sorozat forgatása is leáll a COVID-19 miatt

leállás forgatás Barátok közt Keresztanyu koronavírus RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Határozatlan időre leáll a Barátok közt és a Keresztanyu forgatása a koronavírus miatt.

Az RTL Klub közleményt adott ki, amiben arról ír, hogy a lehetséges fertőzések elkerülése érdekében határozatlan időre befagyasztják a Keresztanyu sorozat forgatását - írja a Blikk.

A Barátok köztnél újra felütötte fejét a koronavírus, újabb megbetegedés történt a stábtagok körében, így ott is le kellett állítani a forgatásokat.

A Barátok közt sorozat forgatása bizonytalan időre leáll a koronavírus miatt Forrás: RTL Klub

"Bizonytalan időre leáll a Keresztanyu forgatása, mert a sorozat egyik közreműködőjének környezetében COVID pozitív személyt találtak.

A lehetséges fertőzés elkerülése érdekében a gyártó azonnal megkezdte a sorozat tagjainak PCR tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését.

Ugyanígy jár el a Barátok közt is, ahol az előző leállás negatív tesztjei után megkezdődött a munka, de sajnálatosan most újabb megbetegedés történt, így ismét le kell állítani a forgatást.

Itt is megkezdik a közreműködők tesztelését és a helyiségek fertőtlenítését. Mindkét sorozat forgatása a gyártó által bevezetett szigorú egészségügyi biztonsági szabályok betartása mellett zajlik. Amennyiben minden közreműködő negatív PCR teszttel rendelkezik, a forgatások folytatódnak. A Barátok közt képernyőn való jelenlétét a leállás nem befolyásolja. A nézők a sorozat premier epizódjait minden hétköznap 17:05 és 22:20 órakor láthatják az RTL Klubon" - írja közleményében az RTL Klub.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.