Elképesztő! Mindkét kezével egyszerre tud írni a 16 éves lány - Videó

LATA Alapítvány jobb kezes videó Aadi Swaroopa bal kezes Guiness rekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bámulatos képességgel rendelkezik a 16 éves indiai lány, Aadi Swaroopa: míg az egyik kezével rendesen írja le a szavakat, addig a másik kezével tükörírással írja le ugyanazt.

Az indiai lány, Aadi Swaroopa édesapja szerint már 2 évesen észrevették, hogy a lányuk mindkét kezét nagyon ügyesen használja - írja az Upi.

A kamaszlány különleges képessége, hogy a szavakat úgy le tudja írni egymás mellé, hogy amíg a jobb kezével hagyományosan formálja a betűket, addig a bal kezével tükörírással jegyzi le ugyanazokat.

Legutóbb Aadi bámulatos adottságának köszönhetően megdöntötte az indiai LATA Alapítvány rekordját, eddig 25 szót tudtak leírni 1 perc alatt, a lány ezt 40-re hozta fel, 1 perc alatt 40 szót írt fel a táblára.

Aadi most arra készül, hogy legalább 45 szót írjon le két kézzel egy perc alatt, mert ezzel bekerülhet a Guiness Rekordok Könyvébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.