Sebestyén Balázs a jelenlegi élethelyzetről: "Szorongunk, nem alszunk"

iskola gyerekek Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs a reggeli rádióműsorában fejtette ki, mit gondol a kialakult helyzetről. Úgy véli ebben az időszakban türelmesebbnek kell lenni, pláne a gyerekeinkkel.

A Balázsék című rádióshowban tegnap reggel a bohóckodás mellett komolyabb vizekre eveztek Rákoczi Feriék. A koronavírus-járvány idején elkezdedődő oktatás volt a fő témájuk. A főműsorvezető pedig ki is fejtette véleményét, szerinte ebben az időszakban türelmesebbnek kell lenni, bár ugyanakkor következetesnek is - írja a Blikk.

"Nekünk is elképesztően megterhelő. Szorongunk, nem alszunk, állandóan ott a háttérzaj, a korona. Most időt kell hagyni, ha a gyerek most nem úgy oldja meg a matekot. Ha ez nem a felvételi éve, akkor egyszerűen azt tudod csinálni, hogy valami pici időt hagysz neki. De a szigort nem lehet elengedni" - vélekedett Balázs.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.