Hajdú Péter őszintén Cicciolináról: Nem is felizgatott, hanem inkább zaklatott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Life TV Hajdú Péter Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Retró Rádió reggeli műsorában a Bochkor című show vendége volt Hajdú Péter, melyben Bochkor Gábor és Lovász László alaposan kifaggatták a tévést, aki erre kendőzetlen őszinteséggel válaszolt. 

A műsorvezetőt újonnan induló műsoráról az Összezárva Hajdú Péterről beszélgettek, valamint annak vendégeiről. A beszámolókból természetesen nem maradhatott ki Cicciolina sem, aki meglehetősen rányomult a tévésre, sőt Péter szerint el is akarta őt csábítani.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A legjobban Cicciolina volt, aki engem nem is felizgatott, hanem inkább zaklatott. Bejött bugyi és melltartó nélkül egy nem átlátszó ruhában, de mondta, hogy nincs rajta aztán odavezényelt, hogy főzzek. Egyszer csak elkezdett táncolni, elkezdett simogatni, szerintem elfelejtette, hogy kamerák vannak. Megfogta és berakta a kezemet a cicijéhez" - emlékezett vissza Hajdú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.