Cicciolina így hódította meg a gazdag férfiakat

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina -
szex Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Staller Ilona alias Cicciolina a Bors magazinnak adott exkluzív interjújában, kendőzetlen őszinteséggel beszélt magánéletéről. Sőt, párkapcsolatairól és szexuális szokásairól is.

Cicciolina szerint pedig egyáltalán nem nehéz a felszedni a jómódú férfiakat:

"Meglepően hathat, de tény, hogy vannak olyan pénzes pasik, akik nagyon csúnya nőket találnak, de valami olyan pluszt látnak bennük, aminek nem képesek ellenállni. Nekem egy férfi volt az életemben, a volt férjem, akinek tényleg rengeteg pénze volt, de ő emberként volt furcsa. Neki az tetszett, hogy pornóztam és az egész világ ismert. Élvezte, hogy már azelőtt látott meztelenül, hogy egyáltalán személyesen találkoztunk volna. Egy fura szenvedélye is volt: a lábujjamat szerette szopogatni" - kezdte mesélni.

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

"Nincs erre általános szabály. Van, akit a külsővel, mást a belsővel, ugyanakkor tény, hogy sok olyan vezető beosztású ember van, aki szereti, ha megalázzák. Ők azt is élvezik, ha a nő jól megkorbácsolja őket, vagy akár az arcukra pisil. Ismertem olyan férfit, akinek az volt a mániája, hogy szvingerklubokba járjon a kedvesével, ahol párcserékre, vagy közös szeretkezésekre is" - azonban hozzátette, hogy ő sem kedvelte a csoportos szexeket, erősen monogám természet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.