Medveczky Ilona nem kért a szereposztó díványból: ezért nem lett filmes

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Medveczky Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilonát nemrégiben választották be a Halhatatlanok Társulatába - ami egy hatalmas elismerés - ennek kapcsán beszélgetett vele Rónai Egon, az ATV Húzós című műsorában. 

Hollywoodban fényes jövő állt előtte, ám sosem adta könnyen magát a táncművész. Ilona élő adásban árulta el Rónai Egonnak, mit akart vele tenni egy férfi.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Gábor Zsazsa lányát alakítottam volna egy próbafelvételen. Igen ám, de a neves filmstúdió vezetője felvitt az irodájába, és bizony igen gyorsan a tárgyra tért. Én persze nem hagytam, hogy bármi is történjen. Összekaptunk, és itt véget is ért a filmes karrierem" – emlékezett vissza Ilona.

A művésznő csupán egy férfinek szeretett volna bizonyítani és ez az édesapja, aki nem ismerte el a tehetségét, táncolni is csupán egyszer látta - írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.