asztrológia holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokat mozgalmasság és szorgos munka jellemzi, és bár végérvényesen beköszönt az ősz, mégis meglepően sok hasznos dolgot tudsz megcselekedni. Hozd ki a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet úgy, hogy bátran igent mondasz az ismeretlen utakra. A Hold nő és nő, így akár új dologba is kezdhetsz, ehhez megkapod a szükséges támogatást. A siker és az eredmény lehet kicsi vagy nagy, s létrejöhet önálló- vagy csapatmunkában egyaránt – az, hogy elindulsz és eljutsz a célvonalig, az garantált. Energiában bővelkedik ez a pár nap. Az aktuális teendők elvégzése mellett másokon is segíthetünk.

2020. szeptember 21., hétfő a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Ez a nap a csendé! Emellett óvatosan kell bánni az illúzióval, nem kell mindent elhinni, amit hallunk. Könnyen belefuthatunk a félrevezetés zsákutcájába. Emellett jó nap őszinteségre, szókimondásra.

2020. szeptember 22., kedd a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Összességében kedvező, energikus nap, jó lehetőségekkel, remek eszmecserékkel. Töltsük időnk java részét olyan emberekkel, akik támogatnak minket. Tedd fel a fontos kérdéseket, így azokra válaszokat kapsz.

2020. szeptember 23., szerda a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

A Hold hízik, s a kedélyállapotunk jó. Gondoljuk át a közelmúlt eseményeit! Sok új információhoz juthatunk az apró részletek megértése során. Az új dolgok elkezdése ajánlott, kitartással már estére jó eredmény érhető el.

2020. szeptember 24., csütörtök a ♑ban (Növő hold, Bak)

Kifejezetten nehéz, leterhelő nap lehet, alkalmanként kellemetlen helyzetekkel. Ennek ellenére hosszú távú tervek megalapozásához kiváló energiák biztosítottak. Érdemes adni, adakozni, kérdés nélkül.

2020. szeptember 25., péntek a ♑ban (Növő hold, Bak)

Helyezzük középpontba azokat, akiket kedvelünk. Fejlesszük önmagunkat általuk. Aktivitás, mozgalmasság, ügyintézés kifejezetten ajánlott. Nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, de ez ne adjon aggodalomra okot.

2020. szeptember 26., szombat a ♒ban (Növő hold, Vízöntő)

Légy nyitott minden hírforrásra, sok meglepő dolgot tapasztalhatsz, hallhatsz vagy épp láthatsz meg. Ajánlott a mértékletesség, s ennek megfelelően tedd azt, amihez kedved van. A kapkodás több kárt okoz, mint hasznot.

2020. szeptember 27., vasárnap a ♒ban (Növő hold, Vízöntő)

Kiemelten fontos feladat az, hogy békülést kezdeményezzünk olyan emberekkel, akikkel bármilyen okból kifolyólag rosszban vagyunk. Ideje van a békepipák elszívásának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.