Ciki! Valótlan szexsztoriról pletykált a tévés, lehet az állásába kerül

szex foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szóbeszéd szerint lefeküdt David Moyes, közismert labdarúgóedző lányával a Manchester United egykori játékosa.

Na ez a ciki! Patrice Evra, a Sky Sports szakkommentátora felemlegetett egy nem publikus viszonyt korábbi csapattársa, Wilfried Zaha és a Manchester United edzőjének, David Moyes lánya között - írja a The Sun

Zaha 2013-ban a Manchester United kiváló csatára volt, ám hiába volt ügyes váratlanul kimaradt a kezdőcsapatból. A pletykák szerint azért, mert lefeküdt az edző lányával. Evra szombaton erre utalt élő adásban.

„Emlékszem, Zaha manchesteri időszaka alatt felmerült, hogy viszonya volt Moyes lányával, amiről nem tudjuk az igazságot. Az edzőmeccseken még játszott, aztán kirobbant a hír, és többé nem kapott lehetőséget" - mondta Evra.

Patrice Evra Forrás: Sky Sports

A Sky Sports pedig közleményben reagált a kommentátor szombati kijelentésére, a brit csatorna bocsánatot kért:

„Tisztáznunk kell egy kommentet, ami azt sugallta, hogy David Moyes lányának viszonya volt Wilfried Zahával. Úgy tudjuk, Zaha soha nem találkozott Moyes lányával, tehát Patrice Evra tévesen utalt erre. Elnézését kérünk a kellemetlenségért!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.