Ettől tuti a falnak mész! Ezeket a tippeket betartva leszel jó feleség

Forrás: Shutterstock -
házasság feleség tippek férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg olyan férfi él köztünk, akiknek még mai napig ezek a begyöpösödött elvárásai vannak a nőkkel szemben, mint az ötvenes években. Ezeknek a pasiknak egyet kívánhatunk, ne találkozzanak igazi 21.századi nőkkel, sőt, inkább semmiféle nővel. De mitől leszel igazán "jó" feleség? Íme néhány "tipp" a 20.századból, amitől biztosan megemelkedik a vérnyomásod!  

1. Főzés

Ahogy a mondás tartja, egy férfihez gyomrán keresztül vezet az út. Főzz jól és akkor minden rendben lesz, örökké magad mellett tudhatod az uradat. Sőt akadtak olyanok kutatások is, amik bebizonyították, hogy a csapnivaló étel gyomorbántalmakhoz, ingerlékenységhez ezáltal pedig egyre több veszekedéshez vezet.

"Főzz jól és akkor minden rendben lesz, örökké magad mellett tudhatod az uradat" Forrás: Shutterstock

2. Erotika

Ne légy túl szűzies, de fehérmájú se, hiszen akkor mit fog gondolni rólad a férjed. Sőt abban az időben hittek a szexuális vámpírokban, akik csak a nők közt fordulhattak elő, így ők hitvesi ágyban a férfiember összes energiáját lecsapolják, sőt, még elvárásaik is vannak.

3. Hűtlenség

Egy jó asszony szemet huny a hűtlenség fölött is. Nem szép dolog, ha a férfi újabb nők után fut egy házasságban, ám ha mégis megtörténik, akkor ezt nézd el neki vagy tégy úgy, mintha nem is tudnád.

4. Ne beszélj fölöslegesen

Egy fáradt, munkából hazatérő férfit nem érdekel az üres locsogás. Nem arra kíváncsi, hogy veled mi történt ma, ezért inkább te kérdezd őt vagy szimplán csak hagyd pihenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.