Fenyő Miklós vallomása: "A karantént viszonylag jól bírtam, néha ki is szökdöstem..."

Forrás: Facebook/Fenyő Miklós Hivatalos Oldala -
karantén koronavírus Szökés Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zenészként az ötvenes-hatvanas évek világában érzi otthon magát, de magánemberként nem a múltban él Fenyő Miklós. Megtanulta, miként kell az interneten tartani a kapcsolatot a követőivel.

Fenyő Miklós remekül tartja a lépést a fiatalabbakkal, ugyanis a koronavírus járvány óta ő is tudja, hogy a közönséggel nemcsak a koncerteken, de a virtuális térben is tudja tartani a kapcsolatot.

"Fontos, hogy a rajongók mindig velünk legyenek, az ismerős arcok a koncerteken, vagy a tömegből felszűrődő lelkes hangok mind megerősítenek bennünket abban, hogy van miért, van kiért csinálnunk azt, amit teszünk"

– mondta a Borsnak Fenyő, aki Facebook-és Instagram-oldalt is működtet, és bár nem ő posztol, tudja, mikor mi megy ki az oldalra.

"A vírus miatt most felértékelődött az internetes oldal fontossága, hiszen koncertek híján csak itt tudunk kapcsolatba lépni a rajongókkal, és fordítva.

A karantént egyébként az első három hónapban viszonylag jól bírtam, néha ki is szökdöstem, de most megint muszáj lesz visszafognom magam. Jelenleg a fiatalok a veszélyeztetett korosztály, vagyis veszélyben vagyok

– tette hozzá nevetve.

Fenyő Miklós Programajánló karácsonytól szilveszterig Forrás: Facebook/Fenyő Miklós Hivatalos Oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.