Harry és Meghan népszerűtlensége munkanélkülivé tette hasonmásaikat

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
népszerűtlenség Meghan Markle Harry herceg Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angliában iparág épült a sussexi pár helyettesítésére, de mióta Meghan és Harry LA-be költöztek, több hasonmás is visszatért eredeti szakmájához, ugyanis nincs rájuk kereslet.

Az elmúlt néhány évben rengeteg ember tudott megélni abból, hogy Harrynek vagy Meghannak adta ki magát Angliában. Részt vettek céges rendezvényeken, fotózásokon, családi összejöveteleken, néha hetente több mint 10 helyre is hívták őket. A Megxit óta megszűnt az igény a kamu hercegi párra: egyrészt a költözés óta senki nem hiszi el, hogy ők az igazi hercegi pár, másrészt pedig alaposan lecsökkent a népszerűségük.

Ebből kifolyólag rengeteg kamu Harry és Meghan döntött úgy, hogy visszatér eredeti foglalkozásához. Egyetlen kivétel azonban akad: a legjobbnak tartott ál-Harry, Rhys Whittock továbbra is meg tud élni abból, hogy úgy néz ki, mint a herceg -írja a The Sun cikke alapján a ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.