Liptai Claudia kiborult a kommentelőkön: "Volt, aki felvetette, hogy nekem fizettek ezért"

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
műsorvezető járvány kommentelők Liptai Claudia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Liptai Claudia is elkapta a koronavírust, egy élő videóban mesélte el, mik a tünetei, hogy érzi magát, és tisztázta a félreértéseket is, ugyanis többen azzal vádolták, hogy valójában nem is koronavírusos.

Liptai Claudia néhány nappal ezelőtt egy posztban osztotta meg rajongóival, hogy pozitív lett a PCR tesztje. A koronavírus miatt Claudia és egész családja karanténba kényszerült két hétre, ami fenekestül felforgatta a család életét, mégis akadnak, akik azt gondolják, a műsorvezetőnő valójában nem beteg. Claudia erre a vádakra is reagált.

"Volt, aki felvetette, hogy nekem fizettek ezért. Az állam, vagy nem tudom, ki. Hogy én azt mondjam, hogy pozitív vagyok (...)Ez hogy merült fel benne, és hogy tudta leírni a kezével, de tényleg, csak gondolja végig ennek a következményeit.

Amikor megtudtam, hogy pozitív vagyok, akkor kihúzták a szőnyeget a lábam alól, tényleg nem gondoltam, hogy ez velem megtörténhet. Szerintetek ki az, aki ezt szeretné világgá kürtölni? Nekem nem volt más esélyem..."

-mondta Claudia.

Liptai Claudia Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.