motorbaleset Hajas László motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfodrász ismét motorra váltott, mert megelégelte a budapesti közlekedést. Ám Hajas Lacinak engedélyt kellett kérnie ehhez feleségétől, aki nem igazán támogatta ötletét, mivel Lacinak voltak már kisebb balesetei.

Hajas Laci már egészen fiatalon a motorozás szerelmese lett, imádta ezt az életformát. Sajnos azonban ellopták a járművét, így autóra váltott. Csakhogy az utóbbi időben megelégelte, hogy állandóan a dugóban ül, és parkolni sem lehet a városban.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ezért úgy döntött, visszatér régi hobbijához, és motorral fog közlekedni. Csakhogy ezt ki kellett könyörögnie a feleségénél, mivel ő nem igazán örült az ötletnek, ugyanis nagyon félti férjét.

Kiderült, volt már kisebb balesete Lacinak, a Reggeliben elmesélte, előfordult, hogy a jeges úton csúszott el, illetve egyszer egy taxi is kivágott elé, ő pedig elesett a motorral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.