Sört itatott kislányával, majd büszkén megosztotta közösségi oldalán az anya

szülő anya sör gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy édesanya közösségi oldalán osztott meg egy számára cuki képet. Ezen az látszik, ahogy kislánya beleiszik egy pohár sörbe. Nos, ezzel kivívta a kommentelők haragját, jogosan.

„Imád belekóstolni anya sörébe" – írta a képhez, ami alá áradtak a negatív hozzászólások. Többen sérelmezték, hogy alkohollal itatja a láthatóan csupán 1-2 éves gyermekét, de volt, aki gyermekbántalmazást emlegetett. Többen nem hitték el, hogy a kislány valóban önszántából iszik bele a sörbe - írja a news.com.au.

Sört itatott kislányával, majd büszkén megosztotta közösségi oldalán az anya Forrás: Reddit

Ám a történetben az édesanya reakciója a legfurcsább. Nem értette ugyanis, hogy mi ezzel a baj. Leírta, hogy gyerekként ő is mindig beleivott az anyukája sörébe, sőt, wiskhyvel kenegették az ínyét, ha fájt a fogzás miatt. Felháborodottan közölte, hogy a legtöbb kommentelő nem tudja, milyen is anyának lenni, és kifejtette, ő soha sem veszélyeztetné a lányát.

Később a képet mégis törölte az anyuka, de többen lementették előtte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.