Áll a bál Kobe Bryant családjában: özvegye ordítva követelte anyjától, hogy hagyja el a házat

édesanya Sofia Laine Vanessa Bryant Kobe Bryant veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitört a botrány Kobe Bryant családjában: özvegye, Vanessa Bryant meglepő dolgot tett édesanyjával, Sofia Lainenel, aki a kamerák előtt vallotta be lánya meghökkentő tettét: lánya kirúgta őt a házából és még az autót is visszaköveteli tőle.

Az Univison csatornának adott interjút az özvegy, Vanessa Bryant édesanya,

Sofia Laine, aki zokogva vallotta be, hogy a lánya ordítva követelte tőle, hogy hagyja el a házat és a kocsit is adja vissza neki, mondván a családnak még szüksége van rá.

Egyelőre nem tudni, min veszett ennyire össze anya-lánya, de egy biztos: Sofia nagyon megbántva érzi magát és nem érti, lánya miért viselkedett vele így - írja a Daily Mail.

A család egyik barátja elárulta, hogy miután Kobe Bryant és 13 éves lánya helikopterbalesetben életét veszítette a nagymama odaköltözött a családi házba, hogy segítsen a lányának és a gyerekeknek a gyász feldolgozásában.

"Sofia Vanessa támasza, a kősziklája, akire mindenben támaszkodhat"

- nyilatkozta az ismerős.

Sofia Kobeval is nagyon jóban volt, mivel a világhírű kosaras saját szüleivel nem ápolt jó viszonyt, így anyósa egy pótanya szerepét töltötte be az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.