Barta Sylvia még mindig érzi magán a koronavírus okozta szövődményeket

Barta Sylvia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartós fáradtsággal küzd Barta Sylvia a koronavírusból való felépülése után. Az időjós nem bír ki egy napot se pihenés nélkül. 

„Sajnos nem vagyok még a régi. Sok más tünet mellett a krónikus fáradtság az, ami nagyon zavar, mivel én mindig is egy nagyon energikus nő voltam, így furcsa, hogy egy teljes napot nem bírok ki anélkül, hogy ne pihenjek meg napközben" - nyilatkozta a Borsnak.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

„Amikor beteg voltam, sokat álmodoztam, vajon tudok-e majd újra sportolni, képes leszek-e órát tartani. Mivel itt a második hullám, de a zumba egy olyan óra, amit nem lehet online tartani, ehhez kell az, hogy együtt legyünk, mert úgy jön át a hangulata. Így írtam egy levelet a vendégeimnek, hogy tartok órát, de csak is maszkban és tiszta benti cipőben lehet edzeni, illetve ha valaki rosszul érzi magát vagy közeli hozzátartozójáról tudja, hogy beteg akkor maradjon inkább otthon" - emlékezett vissza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.