Erzsébet királynő királyi család viszony András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kanadai újságíró botránykönyve miatt kerülhet kellemetlen helyzetbe II.Erzsébet harmadik gyermeke, András yorki herceg.

Sex, Lies and Dirty Money By The World's Powerful Elite címmel megjelenő mű a világ legbefolyásosabb embereinek piszkos, de legfőképpen titkos ügyeit tárja fel - írja a The Sun.

Az egyik fejezet főhőse pedig András herceg lesz, aki eddig is a királyi család egyik feketebárányának tituláltak, ám mi lesz még ezek után. Erzsébet királynő fia komoly szexbotrányba keveredett, miszerint ő is látogatást tett Jeffrey Epstein szexgyárában, ahol köztudottan nem csak nagykorú lányok nyújtottak szexuális szolgáltatásokat a jómódú férfiaknak.

Forrás: AFP/Lillian Suwanrumpha

A kanadai újságíró, Ian Halperin pedig remek munkát végzett, hiszen csütörtökön megjelenő könyvében olyan nőket is sikerült szóra bírnia, akik meglehetősen közeli kapcsolatot ápoltak a herceggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.