Németh Kristóf telefonon hallgatta végig, ahogy édesanyja stroke-t kap

Németh Kristóf stroke család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete egyik legborzasztóbb emlékét mesélte el Németh Kristóf a Blikk + Győző – Dumáljuk meg! című videósorozat vendégeként. 

A színész átélte a legrosszabbat, végig hallgatta, ám nem tudott segíteni miközben imádott édesanyja rosszul lett:

„Telefonon hallgattam, ahogy stroke-t kap az anyám... Ennek most már 15 éve, és azt hiszem, az volt az egész életemben az első olyan igazi pofon az élettől, amikor azt mondtam, „úristen, ezt azért nem gondoltam volna". Egyik napról a másikra megváltozott minden, és az addig a családunk legerősebb, egészségtől és energiától duzzadó tagja, édesanyám bekerült a kórházba" – emlékezett vissza a szörnyű pillanatra Kristóf, aki hozzátette, hogy édesanyját bár megmentették nem tud vele úgy kommunikálni, mint azelőtt.

Forrás: Fem3


„A beszédközpontja sérült erőteljesen, de ettől még boldog nagymama. Még egy olyan változás az életünkben, amit amíg nem él meg az ember és nem kívánom senkinek, hogy megélje, nem tudja elképzelni, milyen nehéz. Amikor az az ember, akivel a legtöbbet beszélgettél életedben, sőt akitől megtanultál beszélni, ő nem beszélhet már úgy, mint régen" - mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.