Hoppá! Így alakul a jövőben Demcsák Zsuzsa és Krishan házassága

Demcsák Zsuzsa házasság műsorvezető jóslat Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellbevágó jóslatokat kapott a házasságával kapcsolatban a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa. Annyira megrázta az újdonsült feleséget a hír, hogy fel is hívta telefonon a jósnőt és felszólította, hogy soha többé ne ejtse ki a nevét a száján. 

A 41 éves műsorvezető, Demcsák Zsuzsa második férje, Krishan mellett találta meg az igazi boldogságot, akivel az Ázsia Expressz 2 forgatásán találkoztak és szerettek egymásba. A szerelmüket házassággal pecsételték még és azóta is harmóniában és egyetértésben élik a mindennapjaikat.

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan az Ázsia Expressz 2 forgatása során szerettek egymásba Forrás: TV2

Boldogságukat egy jósnő állítása árnyékolta be a napokban, aki azt állítja, hogy Zsuzsa és Krishan házassága nem fog sokáig tartani és amennyiben születik közös gyermekük, nem lesz boldog, mivel a műsorvezetőnek fontosabb lesz a karrierje, mint a családja - írja a Hot! magazin.

Zsuzsa teljesen felháborodott a jósnő jövendőlése hallatán.

"Felhívtam, és mondtam neki, hogy soha többet a nevemet ki ne ejtse a száján. Azt mondta: "Nem amellett a kisfiú mellett fogsz megöregedni!" Én pedig visszakérdeztem, hogy a férjemről beszél-e"

- mesélte a műsorvezető.

Zsuzsa valójában nem emiatt a jövendőlés miatt akadt ki, hanem egy korábbi asztrológiai képlet miatt, amely azt mutatta, hogy férje előbb fog meghalni, mint ő.

„Krishan két nagybátyja is India legismertebb asztrológusa. Mielőtt idejöttünk, az volt az első, hogy elkészítették nekünk a képletünket. És az asztrológiát el tudom fogadni, mert az tudományos magyarázatot ad. Krishan attól kezdve, az első naptól kezdve azt mondja, hogy előbb fog meghalni, mint én. Ez egy nagyon fájdalmas mondat, és nem akartam mondani annak a szerencsétlen nőnek, hogy ezért nem fogunk együtt megöregedni"

- magyarázta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.