Demcsák Zsuzsa Összezárva Hajdú Péterrel szexuális ajánlat Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demzsák Zsuzsa lesz Hajdú Péter vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor következő adásában. Az előzetesből kiderült, hogy korábban Hajdú Péter sokkal többet akart Zsuzsától, mint munkakapcsolat, fel is idézték a műsorban, milyen szexuális ajánlatot tett a műsorvezető az újdonsült feleségnek. 

Ma este lesz látható a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel második adása, melyben Demcsák Zsuzsa lesz a műsorvezető vendége. A műsorban arra is fény derül, hogy Péter és Zsuzsa korábban randizott egymással és a műsorvezető már az első találkozáskor szexet akart a csinos nőtől.

"Szerintem abban az életszakaszodban voltál, hogy próbáltál nekem udvarolni, és volt egy mondatod, ami megmaradt bennem"

- kezdett bele az arcpirító történetbe Zsuzsa, aki végül azt a mondatot a műsorvezető fülébe súgta bele, aki zavarba is jött a hallottaktól.

"Szerintem ilyet biztos nem mondtam, nem rám vall. Lehet, hogy egyértelmű voltam vele, de tiszteletlen semmiképp.

De szerintem nem akartam a szexet, emlékszem, éppen egy szakítás után voltam, amikor Zsuzsa fent volt nálam, még akkor is váltottunk üzeneteket. Ezért is mondhatta, hogy én folyamatosan csajos sztorikkal jöttem neki"

- magyarázkodott a Blikknek Péter.

A műsorvezető végül bevallotta, hogy valóban belepirult Zsuzsa szavaiba.

"Zavarba jöttem, na, de azért, mert ott volt a fülemben a füles, és tudtam, hogy az egész vezérlő hallja, köztük Eszti, a jelenlegi párom is. De ő csak nevetett az egészen, és azt mondta nekem, ő akkoriban más ügyekkel foglalkozott, körülbelül akkor kezdte az iskolát"

- mesélte nevetve a műsorvezető.

Arra a kérdésre, hogy Hajdú el tudta volna képzelni párjaként Demzsák Zsuzsát maga mellett határozott választ adott.

"Nem működött volna hosszú távon, nem vagyunk egymás esetei. Még nyalogattam a sebeimet a szakítás után, gondoltam, felhívom magamhoz Zsuzsát, és ő jött"

- vallotta be Hajdú, aki akkoriban nagy nőcsábász hírében állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.