Koronavírus: Hamarosan bezárkózik Bangó Margit és családja

Forrás: TV2 -
járvány család veszélyeztetett Bangó Margit koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly döntést kell meghoznia a Kossuth-díjas előadóművésznek, Bangó Margitnak: családja ugyanis nagyon félti a 70 éves művész a koronavírustól, mivel korából és egészségügyi állapotából adódóan veszélyeztetettnek számít.

A koronavírus második hulláma miatt nehéz helyzetbe került Bangó Margit és családja: mivel a fertőzés gyakorlatilag bárhol felüheti a fejét a Kossuth-díjas előadóművész jogosan aggódik saját és szerettei egészsége miatt.

„Nagyon nehéz helyzet ez, hiszen most már bárhol lehet a vírus. Féltjük egymást, főleg a gyerekeket, hiszen akár az iskolában is elkaphatják ezt a szörnyű betegséget. Ez pontosan az a helyzet, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy mi a legjobb megoldás. A minap már azon gondolkoztam, hogy nem engedem őket iskolába"

- mesélte Margit a Ripostnak.

Hosszas mérlegelés után komoly elhatározásra jutott a művésznő.

„Nincs ezen mit szépíteni, hiszen itt a második hullám... Én visszafogtam már teljesen magam: nincs meg az a szabad mozgásom, ami eddig volt. Lassan fogom magam, bezárom a kaput és karanténba vonulunk"

- mondta Bangó Margit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.