Nem mindennapi bejegyzést tett közzé párjával Laky Zsuzsi - Fotó

házasság Laky Zsuzsi évfoduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül romantikus bejegyzést tett közé Instagram oldalán Laky Zsuzsi.

Az apropó pedig nem más mint egy kerek évszám, 10. házassági évfordulójukat ünnepli Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv. Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán tudatta az örömteli hírt rajongóival, miszerint egy évtizede élnek boldogságban, melynek gyümölcseként két gyermekük is született. A romantikus vallomás meghatotta a követőket:

„A legjobb dolog vagy az életemben! A gyerekeim apja, a szerelmem, a lelki támaszom, a váram! Ma 10 éve fogadtunk egymásnak örök hűséget, holtomiglan-holtodiglan.. én hiszek ebben, hiszek abban hogy ebben a romlott, külsőségekről szóló világtól mi mások tudunk lenni, és az egymás iránti tiszteletünkel, szerelmünkel példát mutatni, értéket adni a gyerekeinknek! Mert ahogy te szoktat mondani : 'kevés dolog fontos különösen és csak nagyon kevés egyáltalán!' SZERETLEK!" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.