Selena Gomez hosszú idő után megmutatta rejtegetett sebhelyét - Fotó

Selena Gomez sebhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár sokáig szégyellte nagyobb sebhelyét, Selena Gomez egy igazi hős. Az énekesnő még néhány évvel ezelőtt esett át veseátültetésen, amelynek a nyomát örökre magával cipeli. Most pedig megmutatta rajongóinak is. 

Nem rejtegeti tovább sebhelyét. Selena Gomez még 2017-ben életmentő vesetranszplantáción esett át, miután két évvel azt megelőzően egy autoimmun betegséggel, a lupusszal diagnosztizálták. A lupus egy krónikus betegség, amely az egykori Disney-sztár veséjét olyannyira szétroncsolta, amely miatt nem maradt más megoldás, csak a bonyolult operáció. Az énekesnőnek végül egyik kedves barátnője, Francia Raisa ajánlotta fel a veséjét, akinek a sztár mind a mai napig nem tudta megköszönni elégszer hősies tettét.

Most pedig közösségi oldalán is megmutatta a jobbb lábán lévő sebhelyet:

„Miután veseátültetésen estem át, emlékszem, mennyire nehezemre esett megmutatni a műtét okozta sebhelyemet. Nem akartam, hogy feltűnjön a képeken, így mindig felvettem valamit, ami eltakarta azt. Mostanra viszont magabiztosabbnak érzem magam, mint valaha, köszönhetően annak, amin keresztülmentem. És erre büszke vagyok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.