Szilágyi István özvegye, Jolika néni nem tudna már segítője nélkül élni

Forrás: Ripost -
Humenyánszky Jolán özvegy Baricz Dezső szilágyi istván segítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban tartottak emlékestet az elhunyt Szilágyi István tiszteletére, ahol a színész özvegye, Humenyánszky Jolán is megjelent. A szobrászművészt segítője, Baricz Dezső is elkísérte Jolika nénit, aki őszintén nyilatkozott arról, hogy miért segíti az idős asszonyt. 

Az elhunyt Szilágyi István tiszteletére szervezett emlékest szervezője, Baricz Dezső volt, aki hónapok óta az özvegy Jolika néni legnagyobb segítsége.

Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán segítője nélkül nem boldogul Forrás: Tények

"Nekem nem voltak szüleim, a nagymamámat pedig tizenkét éves koromban veszítettem el, amikor elhunyt mellettem az ágyban éjszaka.

Egyedül nőttem fel, és már gyermekként elhatároztam, hogy segíteni szeretnék az embereken. Pityi bácsi nekem egyfajta apapótlékot töltött be az életemben, hiszen egyidős vagyok a fiával... Jolika nénire pedig anyámként tekintek"

- nyilatkozta a Metropolnak Dezső.

Dezső tisztában van vele, hogy Jolika néni csak rá számíthat.

„Jolika néni teljesen magára maradt, a családtagjaira nem számíthat. Én viszont mindig itt leszek mellette, ezt már elhatároztam. Támogatom és segítem őt, amiben csak lehet"

- mondta a segítő.

Az özvegy asszonynak valóban szüksége van valakire, ugyanis hatalmas tartozás nyomja a vállát, ami miatt hamarosan el kell adnia a férjével közösen épített családi házát.

„Dezső mindenben segít nekem, ő az én őrangyalom. Azzal már megbékéltem, hogy valahogyan el kell adnom a házamat, amit a férjemmel építettünk, és elköltöznöm egy kisebb lakásba. De ha idősek otthonába küldenek, abba én belehalok! Ezért is számítok annyira Dezsőre: ameddig ő mellettem áll, biztonságban érzem magam"

- mondta Jolika néni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.