Puskás Peti és Dallos Bogi ezt a csöppséget fogadták örökbe – Fotó

kutya állat Puskás Peti Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tündéri kiskutyát fogadott örökbe Dallos Bogi és Puskás Peti. Ugyan csak ideiglenesen lettek Áfonya szülei, de máris beleszerettek az imádnivaló négylábúba.

A sztárpár köztudottan a szívén viseli az állatok sorsát, és önkéntesként sokszor segítenek a sanyarú sorsú négylábúakon. Puskás Peti többször részt vett már szaporító telepek felszámolásában, és nem rég Bogit is magával vitte.
A két énekes ezúttal egy Áfonya nevű kutyusnak igyekszik gazdit keresni. Bogi és Peti ideiglenesen örökbe fogadták a cuki ebet, de bevallották már most teljesen beleszerettek
Lehetséges, hogy megtartják?

„Ő itt Áfonya. A Puppy Rescue Hungary Facebook oldalán találtuk őt, és úgy döntöttünk, hogy segítünk neki gazdit találni, ezért addig ideiglenesen örökbefogadtuk. Már most kezdünk teljesen szerelembe esni vele, de ha úgy érzitek, hogy gondját tudnátok viselni, és igazi családot biztosítani ennek az okos, intelligens, gyönyörű, szófogadó, játékos, barátságos, szeretetéhes kb 5 hónapos kiskutyának, akkor írjatok a Gazdátlan kölykök - Puppy Rescue Hungary Facebook oldalán üzenetet. Ma amúgy kutyasuliban is jártunk vele" – írta Bogi Instagram-oldalán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.