Neki köszönhető, hogy David Hasselhoff abbahagyta az ivást

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Neilson Barnard -
alkoholizmus David Hasselhoff Baywatch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baywatch egykori sztárja súlyos alkoholproblémákkal küzdött, hiába próbálta meg letenni többször is a poharat, visszaesett utána. David Hasselhoff ma azonban józan életet él, és ez lánya mellett szerelmének is köszönhető.

Anno 2007-ben David Hasselhoff lánya tett közzé egy videót, amin édesapja mattrészegen próbál megenni egy hamburgert. Taylor Ann nem tudta hogyan segítsen a férfin, kétségbeesésében döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a felvételt, hátha ez észhez téríti az apját.

David Hasselhoff és Hayley Roberts között 28 év korkülönbség van. Forrás: AFP/2018 Getty Images/Neilson Barnard

Csakhogy nem így történt, az egykori Baywatch-sztár hosszú évekig küzdött alkoholproblémájával, felesége, Pamela Bach is elhagyta. Többször próbálta letenni az italt, de visszaesett.
Végül lánya és új szerelme, a nála 28 évvel fiatalabb Hayley Roberts rehabra küldte őt, így sikerült meggyógyulnia.

A pár azóta nagyon boldog, nem zavarja őket a hatalmas korkülönbség, együtt akarják leélni az életüket – írta a ragazze.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.