Nem fogod elhinni, kinek szánták Rachel szerepét a Jóbarátokban Jennifer Aniston előtt

szerep Jóbarátok Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Anistonnak a Jóbarátok hozta meg a világsikert, ő az a sorozat szereplői közül, aki a legnépszerűbb lett, és a legnagyobb karriert futotta be utána. Ám eredetileg nem is neki szánták a szerepet.

Jennifer Aniston szinte eggyé vált Rachel karakterével, a mai napig nem tud ebből a skatulyából szabadulni, pedig szeretne. Ám nem tagadja, hogy a Jóbarátoknak köszönheti álomkarrierjét a színésznő.
Csakhogy most kiderült, eredetileg nem neki szánták a szerepet, hanem a sorozatban a Carol barátnőjét alakító Jane Sibbett-nek.

A színésznő elárulta, őt tulajdonképpen Rachel karaktere miatt hívták be a meghallgatásra anno – írja a Daily Mail.
"Engem egy másik szereppel kerestek meg, azt tervezték, hogy a főszereplők egyike leszek, Rachel Green karakterét szánták nekem. Nem igazán szoktam erről beszélni, mivel én is úgy érzem, hogy Jennifer Aniston a lehető legtökéletesebb Rachel" – vallotta be a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.